Regional Flag3.0.2 addon troubleSource
avatar
Athalos
Target Source
#0 - 2008/10/21 01:11:28 AM
Hey all, im not sure if this is the right thread, so if its not im sorry..

So i installed my 3.0.2 patch and it works great. .. but the same cant be said for my addons. I deleted the old version addons from my Addon folder under Interface. Then downloaded the "current" versions from curse.com, manual install. I extracted the files to the Addons folder like I always have. I load up WoW and under the Addons button on the character screen, it says that all my addons are out of date! It will run some of them, like Titan panel and RogueFocus.. but questhelper and Auctioneer are not loading/working properly. I deleted EVERYTHING from my addons folder and loaded up WoW again, and strange enough it still shows all my old addons under the addons button as out of date. Why is this since they were deleted from the Addon folder?...Im not sure if im doing something wrong, or if my versions are not acually current......?? I am running current Vista, Burning Crusade and i have patched 3.0.2...

Help!!?!

avatar
Blue Poster
Target Source
#1 - 2008/10/21 01:13:12 AM
Athalos,

Move the entire Wow folder outside of the Program Files folder. Then delete Wow from the Virtual store. For example:
C:\Users\%username%\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\World of Warcraft

Then try again.

avatar
Blue Poster
Target Source
#5 - 2008/10/21 02:01:50 AM
Athalos,

Did you delete Wow from the Virtual store as well?