Regional FlagLogin Issue?Source
avatar
Methelle
Target Source
#1 - 2011/06/07 10:36:00 AM
Is it just me? For the past 15-ish minutes, I've not been able to get past the "Connecting" message on the main menu. = /

avatar
Customer Service
Target Source
#14 - 2011/06/08 08:57:00 AM
Hello,

11 91 ms 89 ms 90 ms ae-81-81.csw3.NewYork1.Level3.net [4.69.134.74]

12 87 ms 111 ms 88 ms ae-3-89.edge3.NewYork1.Level3.net [4.68.16.145]

13 87 ms 87 ms 84 ms att-level3.newyork1.level3.net [4.68.63.142]
14 151 ms 153 ms 153 ms cr1.n54ny.ip.att.net [12.122.81.126]
15 151 ms 153 ms 152 ms cr2.cgcil.ip.att.net [12.122.1.2]
16 152 ms 158 ms 154 ms cr1.cgcil.ip.att.net [12.122.2.53]
17 151 ms 152 ms 154 ms cr2.dvmco.ip.att.net [12.122.31.85]
18 169 ms 153 ms 180 ms cr1.slkut.ip.att.net [12.122.30.25]
19 152 ms 150 ms 152 ms cr2.la2ca.ip.att.net [12.122.30.30]
20 152 ms 151 ms 153 ms cr84.la2ca.ip.att.net [12.123.30.249]
21 152 ms 151 ms 151 ms gar5.la2ca.ip.att.net [12.122.129.25]
22 151 ms 151 ms 151 ms 12.122.255.74
23 153 ms 152 ms 152 ms 12.129.193.242
24 * * * Request timed out.


Your connection is not reaching our network. What address did you trace your connection to?

avatar
Customer Service
Target Source
#16 - 2011/06/08 09:08:00 AM
Please trace your connection to the address below:

eu.logon.battle.net


Could you please confirm you're running the European game client? Instructions on how to confirm this information are available here:
http://eu.blizzard.com/support/article/38575

avatar
Customer Service
Target Source
#19 - 2011/06/08 12:05:00 PM
Looks like telia is having another traffic shaping fit.

Telia is known for this unfortunately.


Our network partner does not enforce such policies, in all fairness I guess you were referring to the wrong ISP :)

Nashe,

Thank you for posting this trace route report, as far as I can tell you're reaching our network just fine.

08/06/2011 13:18Posted by Nashe
i have the eu game client, also when the servers were down for maintinence this morning it did let me log in, obvioulsy the servers were showing offline but it did get past the success stage.


Could you please explain what issue are you exactly experiencing now? Also, I'd recommend you to turn your router off for 10-15 minutes and flush your DNS Resolver Cache:
http://eu.blizzard.com/support/article/19459

avatar
Customer Service
Target Source
#21 - 2011/06/08 01:24:00 PM
08/06/2011 15:20Posted by Nashi
All that is happening is ill enter my password tp login and it comes up success, and thats it nothing, does not move from there.


Could you please login to your router's configuration page and decrease the Maximum Transmission Unit value (MTU) to 1450, if available?

Also, please delete/disable any port-forward rules you may have enabled on your router.

avatar
Customer Service
Target Source
#23 - 2011/06/08 01:53:00 PM
As strange as it may sound, please delete the WTF folder and try again.

avatar
Customer Service
Target Source
#25 - 2011/06/08 02:09:00 PM
08/06/2011 15:56Posted by Nashi
still nothing


Are you still getting stuck at Success? Is your computer running background processes that could be interfering with the connection (firewall, antivirus etc)?

avatar
Blue Poster
Target Source
#29 - 2011/06/09 07:38:00 AM
Please go to:
for XP: - C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Blizzard Entertainment\Battle.net
for Vista/7: - C:\ProgramData\Blizzard Entertainment\Battle.net
And delete the Cache folder in there

Please also power off your Modem/Router and any other network hardware for about 5 minutes then restart it.

avatar
Blue Poster
Target Source
#32 - 2011/06/09 08:38:00 AM
You may have to turn hidden files and folders on in order to locate the Battle.net Cache:
http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Show-hidden-files

avatar
Blue Poster
Target Source
#36 - 2011/06/09 10:06:00 AM
Have you been able to connect at all recently?

avatar
Blue Poster
Target Source
#39 - 2011/06/09 01:03:00 PM
Nashe, can you try rebooting your router again.

Worldchamp, please make a new thread.

avatar
Blue Poster
Target Source
#41 - 2011/06/09 01:22:00 PM
Please delete your WTF, Cache and Interface folders.

Then try the game again.

avatar
Blue Poster
Target Source
#43 - 2011/06/09 02:01:00 PM
Do you possibly have another machine or network connection you can try on?